INWIJDINGEN IN ‘THE SPIRIT OF THE GODDESSIS’

De inwijdingen die ik geef heten :’The Spirit of the Goddessis’. Ik zal hieronder vertellen wat deze inwijdingen precies inhouden en wat erbij komt kijken. Er worden op dit moment veel verschillende soorten inwijdingen gegeven in Reiki, Tera-Mai, Seichem en nog heel veel andere. Deze inwijdingen die al bij velen bekend zijn, zorgen ervoor dat je verbinding maakt met een bepaalde energie.
Je bent dan als het ware aangesloten op een bepaalde energie straal. Deze inwijdingen heb ik zelf ook ondergaan en gegeven.


NIEUWE SOORT ENERGIE EN VERBINDING MET JEZELF

Daar we nu in een nieuw tijdperk zitten, met nieuwe energieën, die vanuit de kosmos naar beneden komen, is het voor mijn gevoel noodzakelijk dat we daar ook met zijn allen gebruik van maken. Vanuit deze nieuwe energieën zijn deze nieuwe inwijdingen die ik geef ontstaan.
Deze inwijdingen verbinden je niet met een bepaalde energie straal, maar ze verbinden je met je eigen bron, je eigen trilling, het binnenste van je ziel. Vanuit deze verbinding kom je direct bij je eigen kern, zonder dat je via een zijweg hoeft te gaan.


OVER DE INWIJDING IN ‘THE SPIRIT OF THE GODDESSIS’

‘The Spirit of the Goddessis’ bestaat uit 7 afzonderlijke inwijdingen in 7 verschillende godinnen. Elke inwijding is een enorm stuk bewustwording en groei op zich. Vanuit onze kern hebben we van alle godinnen een stukje in onszelf zitten. Deze stukjes zijn op een bepaalde manier ontwikkeld , naar gelang het pad dat je hebt gelopen tot nu toe. Sommige stukjes zullen echter nog niet volledig ontwikkeld zijn, of juist overontwikkeld.
De bedoeling van deze inwijdingen is, dat alle stukjes van de desbetreffende godinnen in optimale balans worden gebracht. Je zult verbonden worden met de 7 godinnen en hun krachten kunnen gebruiken om jezelf dichter bij je kern te brengen. Elk stuk van elke godin zal bij jezelf naar boven gehaald worden, zodat je dit in balans kunt brengen. Je kunt de godinnen aanroepen om je te helpen bij de dingen die zij als godin vertegenwoordigen.


ALLEEN VOOR VROUWEN

De inwijdingen worden in een groepje van alleen vrouwen gedaan, zodat jullie vrouwelijke energie en kracht optimaal benut kan worden. Je kunt tijdens de inwijdingsdag door een aantal processen gaan, maar deze processen zijn nodig om alles in balans te brengen.
De tijd die zit tussen de verschillende inwijdingen staat niet vast, dit is afhankelijk van de persoon die de inwijdingen ondergaat en van mijn gevoel of het de juiste tijd is om verder te gaan. Het is niet noodzakelijk om alle inwijdingen te doen, maar als je ze alle 7 hebt gedaan, betekent dat wel dat je bij je eigen trilling bent aangekomen.
Bij je eigen trilling komen is eigenlijk hetzelfde als weer terugkomen bij je zuivere ziel, terug bij wie je in wezen bent en altijd bent geweest. Onze ziel wordt namelijk overschaduwd door allerlei blokkades en patronen, een soort schillen die om de ziel zijn ontstaan. Met deze inwijdingen mag je elke keer een schil loslaten, zodat je uiteindelijk weer terug bent bij een ziel zonder schillen. Als je nog vragen hebt of je hebt interesse in deze inwijdingen kun je me een mailtje sturen.

Tara's mailbox

Ik stuur je liefde, licht en womanpower.
Liefs Tara.©De Creatie 2007