AANVANG

 

Voor deze viering van de Plantmaan hebben we niet veel voorbereid. We hadden het gevoel dat de energie ons zou leiden. En dat was ook zo, bleek op de avond.

We hebben eerst met zijn allen lekker gegeten en hebben toen kaartjes getrokken. Deze kaarten zijn tot in de treuren besproken en diepe patronen kwamen naar boven bij sommigen. Tot heel laat hierover door gesproken.Uiteindelijk rond een uur of 2 naar buiten gegaan om een cirkel te maken.

 

 

HET RITUEEL

 

We hebben een vuur gemaakt. Eenmaal in de cirkel werden we in een vreselijke melige en zeer mannelijke energie gegooid. Onze stemmen waren zeer laag, wat we merkten toen we wilden gaan zingen. Onze uitlatingen en onze motoriek was ook erg mannelijk. Heel vreemd allemaal. Wel vanuit een serieuze intentie, maar toch lacherig de volgende tekst gedaan:

 

 

 

Vanavond vieren wij de volle maan van de Grasmaan.

We hebben in deze tijden te maken met  energieŽn die ons aan het wakker schudden zijn. De situaties waarin we verzeild raken zijn soms dermate heftig dat we het soms allemaal even niet meer weten.

We denken altijd wel dat hoe verder je bent qua bewustzijnsniveau, hoe makkelijker het misschien allemaal gaat worden.

Je hebt tenslotte al een heleboel patronen en blokkades uitgewerkt en losgelaten .

Maar helaas werkt dat niet helemaal zo.

De laatste lagen tot aan onze ziel zijn hardnekkig, en vasthoudend van aard.

We zullen daarom op dit moment alles wat nog verankerd zit los moeten maken zodat we ook deze lagen kunnen uitwerken.

De energieŽn geven ons de kans om dat op dit moment te doen.

Ze schudden ons wakker , soms op een hardhandige manier, met moeilijke en zware situaties. 

Laten we ons goed bewust zijn dat de komende tijd en tijd zal zijn waarin vernieuwingen en veranderingen de boventoon zullen voeren.

We zullen ons moeten laten meedrijven op de energie, die ons daar zal brengen waar we uiteindelijk terecht moeten komen.

Laten we beseffen dat alles waar we de laatste jaren aan gewerkt hebben , ons nu de gelegenheid geeft om alle kansen te pakken die ons door de energie geboden worden om de essentiŽle veranderingen van ons Zijn te ondergaan.

We zullen vanuit onze kracht moeten staan voor datgene waar onze Ziel voor naar Aarde is gekomen.

We zullen moeten strijden tegen negativiteit die ons soms zal omringen, we zullen de strijd aan moeten gaan tegenover de mensen die nog niet kunnen begrijpen waar wij ons bevinden en wat ons doel is.

Door in onze kracht te staan en dat ook uit te stralen, zullen we de mensen om ons heen dusdanig beroeren dat er datgene gebeurd wat noodzakelijk is om het nieuwe pad te belopen.

Het nieuwe pad van ons Zijn, het nieuwe pad naar het doel waarom het uiteindelijk gaat, het nieuwe pad op onze weg naar een totaal Heelzijn.

Laten we staan voor datgene wat onze Ziel ons duidelijk probeert te maken.

We zullen moeten samenwerken op verschillende lagen, zodat we een totale eenheid zullen vormen om sterker dan ooit deze Planetaire eenwording te kunnen vertegenwoordigen.

De essentie van ons pioniers zijn ligt in het feit dat we soms risicoís zullen moeten durven nemen.

Alles wat we tot nu toe bereikt hebben heeft een vaste plek gekregen, maarÖ we zullen toch weer een stap verder moeten durven gaan. En dat zal soms een gevoel van onveiligheid en onrust geven.

Het waarom van deze nieuwe stappen zal ons duidelijk worden naarmate de tijd vordert.

We zullen uiteindelijk het grote geheel zien achter de afzonderlijke situaties waarin we nu verzeild en soms verstrikt raken.

Zo lang we met elkaar een front vormen zal deze nieuwe weg en weg worden vol mooie, wonderbaarlijke en zeer waardevolle ervaringen .

Door deze ervaringen en dat wat het met ons zal doen, zullen we ons steentje kunnen bijdragen aan deze nieuwe aarde, de nieuwe aarde waarin wij als zuivere lichtwerkers zullen functioneren.

Ieder op zijn eigen manier en op zijn eigen niveau.

Natuurlijk zijn we ons bewust dat we dit niet alleen kunnen en dat we hulp nodig hebben van alle energieŽn vanuit de Oerbron.

Die hulp is er voor ons, ten alle tijden en vanuit een totale zuiverheid.

We vragen dan ook om steun en kracht aan Moeder Godin, Vader God, alle Hoge Meesters van het Licht, alle natuurwezens, onze gidsen, Isis, Artemis, en natuurlijk onze aankomende derde Godin.

Vanuit deze cirkel danken wij alle energieŽn die hier bij ons aanwezig waren, in welke vorm dan ook.

Vanuit deze cirkel zullen we ons verankeren aan elkaar in de energie die ons dat mogelijk maakt.

We zullen open staan voor al het nieuwe dat ons wordt aangereikt en dat op ons pad komt, en van daaruit zullen we al het mogelijke doen om zit zoveel mogelijk uit te dragen naar de mensheid om ons heen.

 

Wij danken voor het feit dat we deze viering weer als eenheid hebben mogen delen met elkaar.

 

Blessed Be.

 

 

 

 

 

Na deze tekst wat gezongen met onze lage stemmen, waardoor het niet echt geweldig klonk.

MaarÖ. de intentie was goed, laten we maar zeggen.

Hierna het volgende gedicht gedaan:

 

 

Ergens diep van binnen

Is een zuiver weten

Door de hectiek van ít dagelijks bestaan

Soms ondergesneeuwd en vergeten

 

Zoek de stilte

En splits de oren

Zodat je naar je gevoel kan luisteren

En ook daadwerkelijk mag horen

 

Hou niet vast

Aan dat wat is gewoon en zo veilig

Stroom met de hoogste energie mee

Beschouw iedere gebeurtenis als heilig

 

Heb geen angst

Sluit je niet af van het geheel

Zodat je bloeien mag

Weldadig en veel

 

Heb vertrouwen

In de geweldige kracht

Gegeven door de kosmos

Om te doen wat er wordt verwacht

 

Zowel in pieken

Als in diepe dalen

Zonder twijfel

Het werkelijke gevoel kan nooit falen

 

In vreugde mag er worden geoogst

Dat wat al is bereikt

Echter niet achterover leunen

Maar doorgaan zoadat de ziel verder verrijkt

 

Kracht, moed, liefde en licht

Durf erom te vragen

In deze soms moeilijke

Maar zeker ook uitdagende dagen.

 

 

 

 

Na dit gedicht hebben we nog wat muziek gedraaid en gezongen. We hadden allemaal vreselijke jeuk over ons hele lichaam, echt heel raar. De energie was goed aan de gang. Maar waar we nu precies inzaten was voor ons op dat moment een raadsel. We hebben geklonken op de godin en hebben de cirkel afgesloten.

Binnen hebben we flensjes met vruchten en slagroom gegeten en nog nagekletst over deze vreemde maar bijzondere avond. We waren er na een tijdje kletsen wel over uit dat de mannelijke energie, die zo duidelijk aanwezig was, blijkbaar geÔntegreerd moest worden bij ons, op een dusdanige manier waardoor het ritueel erg vreemd verliep en we ons ook allemaal anders gedroegen dan bij andere vieringen. De jeuk hebben we later verklaard als een soort ontgiften vanuit onze cellen. Maar ja al met al een zeer krachtige, mannelijke, maar zeer bijzondere avond. Waardoor we allemaal wel weer met het feit werden geconfronteerd dat de energie bepaald wat er op zoín avond gebeurd. Tenminste, als je de overgave kan opbrengen om de energie zijn werk te laten doen.

 

 

 

 

 

 

Ook al is deze viering anders verlopen dan jullie normaal gewend zijn te lezen op de site, ik hoop dat het jullie toch een stukje gebracht heeft van wat de energie met je kan doen, als je het kan en durft toe te laten.

 

Ik stuur jullie liefde, licht, vertrouwen en kracht toe.

 

Liefs Tara.

 

* TOP