tweelingzielen

SOUL OF AWAKENING

tweelingzielen

 

SOUL OF AWAKENING ~ TWEELINGZIELEN INWIJDING

 

Hieronder een stukje tekst waar deze inwijdingen over gaan en mee te maken hebben.

 

Elke ziel splitste zich in tweeën vanaf het moment dat de evolutie als ziel begon. Vanaf dat moment in tijd zijn we als ziel altijd op zoek geweest naar ons andere deel, de andere helft van je ziel. De andere 'ik', het ontbrekende stuk van jezelf.

Na elk leven ontmoeten we onze tweelingziel weer 'boven' en elke incarnatie moeten we weer afscheid nemen van ons andere deel.

 

Nu, met de nieuwe energieën, de nieuwe aarde, is de trilling op een dusdanige hoogte gekomen dat het er voor ons mensheid als zielen inzit dat we überhaupt onze tweelingziel op aarde mogen en kunnen ontmoeten. Een ontmoeting op aarde met je tweelingziel is een eenmalig iets. Elke ziel krijgt eenmaal de kans om zijn of haar tweelingziel op aarde te ontmoeten.

Deze ontmoeting is dus een heel bijzondere!!

 

Maar..... je moet wel in staat zijn om je tweelingziel überhaupt te herkennen en erkennen. Je moet in staat zijn om je tweelingziel, die op het moment van ontmoeting op een ander level kan zitten wel kunnen helpen om op jouw level te komen, om samen op hetzelfde level te kunnen zijn. Dit kan soms een lastig proces zijn, maar is zeker te doen als er bij jouw bepaalde schillen afgaan waardoor je in staat zult zijn om deze opdracht voor elkaar te krijgen. Waardoor je tevens in staat bent om alle processen die er gaan komen met de ontmoeting van je tweelingziel aan te kunnen en op de juiste manier te benaderen.

 

Met deze inwijding haal ik de schillen weg die je überhaupt zouden kunnen belemmeren om je tweelingziel eventueel te kunnen en mogen ontmoeten in dit leven. Eenmaal je tweelingziel ontmoet dan zul je eindelijk weer helemaal heel zijn en compleet en wordt het gemis van je andere deel wat je al je levens hebt ervaren (bewust of onbewust) eindelijk aangevuld met het deel van je tweelingziel.

 

Weet dat je tweelingziel niet altijd een vrouwelijke of mannelijke partner hoeft te zijn, kan ook een kind,vader,moeder,vriendin etc zijn.

Dit is in het heel kort waar deze inwijding voor bestemd is.

 

Lieve groetjes Tara

tweelingzielen

* TOP