childue

childue

 

CHILDUE
Energetische Inwijdingen voor kinderen

 

Ik kreeg op een gegeven moment de ingeving dat ik kinderen moest gaan inwijden. Ik heb dit een tijdje in de ijskast gezet, maar moest er toch mee aan de slag. Deze inwijdingen zijn speciaal voor kinderen (2-18 jaar).

 

Waarom kinderinwijdingen zul je je afvragen misschien. De meeste mensen hebben wel eens van Nieuwe Tijdskinderen of Indigo kinderen gehoord.

Deze kinderen zijn uiterst gevoelig voor alle energieën die vanuit de Kosmos naar Aarde komen.
Zeker voor de nieuwe energieën die op ons neerdalen en bij ons integreren.
De kinderen die de afgelopen jaren geboren zijn staan wagenwijd open voor deze energieën en kunnen daar allerlei klachten door krijgen, zowel fysiek als emotioneel.
Ze hebben een grote wijsheid en 'weten' veel meer dan je van een kind van een bepaalde leeftijd zou verwachten.
Vaak voelen ze zich daardoor 'anders' dan andere kinderen en worden ze soms ook zo behandeld door hun omgeving.
Vaak zijn er problemen zoals: gebrek aan concentratie, overactiviteit, slecht slapen, gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst, geen zelfliefde, onrust, depressies, verwarring, emotionele overgevoeligheid, weerstand tegen het leven, weerstand tegen de wereld, in zichzelf gekeerd, een wijsheid waar je als ouder niet zo goed weg mee weet, een eigen wil waar ze niet vanaf wijken, verschillende fysieke klachten (vaak 'vreemde' klachten die door artsen niet uit te leggen zijn, allergieën, hoofdpijn, misselijkheid, darm problemen, eczeem etc etc)
Doordat deze kinderen niet altijd functioneren zoals de maatschappij dat van ze verlangt, worden ze dan ook regelmatig in een hokje geplaatst (ADHD etc etc) waar ze eigenlijk niet thuis horen.
Ze krijgen dan een stempel wat ze de rest van hun leven met zich mee moeten torsen en aan de 'werkelijke' oorzaak van hun gedrag en problemen wordt geen aandacht besteed, of niet op de juiste manier.

De tijd is nu rijp om balans te mogen brengen bij die kinderen die hierdoor belemmerd worden in hun bewustzijnsgroei en uit evenwicht zijn.

 

De energieën zullen de komende jaren steeds krachtiger worden en daarom is het belangrijk dat deze zeer gevoelige kinderen zo snel mogelijk een zo goed mogelijke basis krijgen waardoor ze op een veel makkelijkere manier met de energieën om kunnen gaan.

Wat houd de inwijding in:
Met deze inwijding zal er een balans komen in het kind die te maken heeft met het ontvangen en integreren van de krachtige en nieuwe energieën die we allemaal vanuit de Kosmos mogen ontvangen.
Het kind zal veel beter om kunnen gaan met de dingen die hij/zij ‘voelt’, ‘ziet’, ervaart en communiceert.
Het zal ook beter om kunnen gaan met de wijsheden die hij/zij aangereikt krijgt vanuit ‘boven’.
Door de inwijding zal het kind een stuk bewustwording ontvangen waardoor hij/zij automatisch ‘weet’ dat hij/zij oké is en niet ‘vreemd’, of een buitenbeentje.
Dit zal het kind zelfvertrouwen geven en liefde voor zichzelf.
Ook zal de inwijding een veel betere aarding tot gevolg hebben, die deze kinderen heel erg nodig hebben daar ze constant met de hoge en krachtige nieuwe energieën geconfronteerd worden.
Het zal het kind meer rust en vrede in en met zichzelf geven, waardoor het functioneren in de maatschappij een stuk makkelijker zal gaan.

 

De bedoeling bij deze Childue inwijdingen is dat er 1 ouder bij aanwezig is.
Deze ouder zal ook met de inwijding worden meegenomen om het contact en de verbinding met het kind te versterken, waardoor het ‘invoelingsvermogen’ van ouder naar kind en van kind naar ouder optimaal zal zijn.

 

Als je nog vragen hebt over de inwijding of je hebt interesse, stuur me een mailtje.

 

Lieve Indigo groetjes Tara

* TOP