path of recognizance


THE PATH OF RECOGNIZANCE

Deze nieuwe eenmalige cursus die ik ga geven het komende jaar zal je de aansluiting geven op de energietrilling die nodig is om op 21-12-2012 de juiste trilling te hebben om de kosmische krachten en energieën te kunnen handelen die op dat moment van toepassing zijn.
De mensheid, Moeder Aarde en de Kosmos staan op het punt een enorme sprong in de evolutie te maken. Het doel waar we als mensheid al eeuwen, bewust en onbewust, naar streven is van de derde- via de vierde- naar de vijfde dimensie te kunnen gaan, het Aquarius-tijdperk.
We gaan van het Vissen-tijdperk naar het Aquarius-tijdperk. We hebben de laatste jaren als mensheid al een enorme sprong gemaakt als het gaat om bewustwording en hebben daardoor al een hele andere en vernieuwde manier van zienswijze van de werkelijkheid ontwikkeld.

Op 21-12-2012 vind de grote omwenteling plaats waardoor we kunnen creëren als mens vanuit een nieuw bewustzijn en een nieuwe energiestroom vanuit de Kosmos.
Op 21 december 2012 is er een bijzondere samenstand van onze Aarde ten opzichte van de Zon, Sterren en Planeten die eens in de ca. 26.000 jaar plaatsvindt. De Zon staat dan precies voor een sterrenpoort, die is gericht op het centrum van ons melkwegstelsel. De Maya’s noemen dit Hunab Ku, de grote Leegte, het Mysterie. Volgens hun kalenders eindigt op dat moment een cyclus van 13 baktuns (tijdperken).

Wij zullen als mens de komende periode ervaren als een tijd waarin krachtige Kosmische energieën ons bereiken. Deze geven ons de mogelijkheid om ons spiritueel heel snel te ontwikkelen. Ook krijgen we de mogelijkheid om oude energieën, karma en oude overtuigingen,patronen en blokkades los te laten en op te ruimen. Voor sommigen kan dit overweldigend zijn en kunnen er lichamelijke en psychische klachten ontstaan.

Tijdens de cursus die ik ga geven breng ik je stap voor stap al in de trilling van dit Kosmische moment en leer ik je om in balans te blijven en om te gaan met de energieveranderingen die er over de hele Aarde plaats zullen vinden. Tijdens deze cursus zal ik je door middel van meditaties, visualisaties, healingoefeningen, ademhalingsoefeningen, klankhealingen en gesprekken de mogelijkheid geven om in de nieuwe trilling van 2012 te komen.

Ook krijg je gedurende dit jaar 12 inwijdingen.
Elke keer dat we bij elkaar komen krijg je 1 inwijding.
Deze inwijdingen laten je aansluiten op de 12 energiestralen die nodig zijn om de nieuwe energie op de juiste manier te laten integreren en te laten gronden in jezelf. Deze 12 stralen staan symbolisch voor de 12 poorten in jezelf. Deze poorten worden door de inwijdingen geopend waardoor je uiteindelijk veel meer mogelijkheden hebt om bij je ware Zelf, je Bron te komen.
Elke straal waar je in ingewijd wordt heeft zijn/haar eigen unieke trilling die op dat moment vanuit de Kosmos aan ons wordt aangereikt/doorgegeven en iets in jezelf zal doen openen. Tijdens de inwijdingen zal iedereen zijn of haar unieke trilling ontvangen, want bij iedereen zal deze unieke trilling weer een herontdekken zijn. Terwijl iedereen door de inwijdingen zijn of haar eigen unieke trilling ontvangt, zullen door de inwijdingen ook deze unieke en verhoogde trillingen aan Moeder Aarde worden doorgegeven. Moeder Aarde zal daardoor ook geheeld worden en haar eigen unieke trilling weer mogen herontdekken en ontvangen.

Aan het eind van deze jaarcursus zullen we op de laatste bijeenkomst,op 21 december 2012, de eenheid van alle ontvangen stralen met elkaar vieren en samen het Nieuwe Licht van 21 december 2012 ontdekken en ervaren.

Tijdens deze cursus nodig ik je uit om:
- Je open te stellen voor het Licht in jezelf
- Je ervaringen en gedachten met elkaar te delen
- Je intuïtie nog verder te ontwikkelen
- Samen te healen
- Elkaar te helpen en te ondersteunen zodat een ieder zo snel en zo goed mogelijk door zijn of haar blokkades heen kan gaan en al de oude energieën achter zich kan laten
- Te leren omgaan met nieuwe gevoelens, nieuwe inzichten, de nieuwe energieën, de nieuwe krachten uit het Universum
- Te leren omgaan met je verruimde intuïtieve vermogens
- Een nieuwe balans vinden tussen je mannelijke en je vrouwelijke energie
- De eenheid en verbondenheid ervaren met elkaar, met Moeder Aarde en de Kosmos waar we allemaal deel van uitmaken.

De cursusavonden zullen 1 x in de maand plaatsvinden op maandagavond.
De aanvangstijd zal 20.30 zijn en we ronden af rond 23.00 uur.
De eerste cursusavond zal zijn op maandag 14 november 2011.
De volgende data zullen we op die avond vast gaan zetten, tot aan 21-12-2012.

Wil je je opgeven voor deze cursus “The Path of Recognizance”, stuur me dan een mailtje.


Tara's mailbox