De opleiding ‘Circle of Life’ die ik geef is een jaaropleiding. We zullen 1x per maand bij elkaar komen. Deze opleiding heeft als thema, de vieringen van de maanfeesten en de jaarfeesten. In de opleiding wil ik aandacht besteden aan alle items die te maken hebben met deze vieringen. Hieronder zal ik een aantal van deze items geven die ik wil gaan behandelen
En nog veel meer…..

Deze opleiding duurt een jaar, omdat ik jullie alle manen en jaarfeesten wil laten doorvoelen. Ik vind het belangrijk dat je de hele cyclus doormaakt, de cyclus van de natuur en dus ook je eigen cyclus. Ik zal jullie verschillende dingen aanreiken op welke manier je een maanviering kunt doen, zowel alleen als met een groepje.

Verder zullen er een aantal avonden zijn waarin ik het onderwerp van de avond zal laten afhangen van waar de groep behoefte aan heeft.

Het belangrijkste vind ik dat je na dit jaar vanuit je eigen gevoel, op je eigen manier, bezig kunt zijn met het vieren van de Volle Maan,l de Jaarfeesten en alle rituelen die je daarbij kunt doen.

Met deze opleiding wil ik je niet leren hoe je het ‘moet’doen, maar hoe je het ‘kunt’doen. Je zult in deze opleiding door verschillende fases van groei heen gaan, net als de natuur. Je krijgt meer feeling met de seizoenen en wat ze voor jou persoonlijk kunnen betekenen.

En… je krijgt je inwijdingen in de elementen, waardoor je met deze elementen kunt gaan werken. Je kunt ermee healen en allerlei blokkades mee weg werken, zowel bij jezelf als bij anderen. Na dit jaar kun je stoppen, maar je kunt ook verder om je verder te verdiepen in alles wat we behandeld hebben.

Even nog voor de duidelijkheid, dit is geen wicca opleiding met allemaal wetten en regeltjes. Dit is een opleiding waarin ik je bij je eigen gevoel wil brengen, zodat je van daaruit je eigen dingen kunt gaan doen, op de manier die bij jou past en waar jij je goed bij voelt.

Ook kun je na of tijdens deze opleiding eventueel verder gaan met de Godinnen inwijdingen die ik geef, “ The Spirit of the Goddessis”. Verder op mijn site kun je hier meer over lezen. Als je nog vragen hebt over de opleiding of je hebt interesse, stuur me een mailtje.

Tara's mailbox


©De Creatie 2007