AANVANG

 

Op deze dag bij de volle maan van het Ontwaken hadden we besloten om de viering op het strand te doen. Afwachtend wat het weer zou doen, dat weet je nooit in Nederland hadden we al wel allemaal wat te eten gemaakt. Makkelijke hapjes, die we goed op het strand zouden kunnen eten en die ook koud gegeten konden worden. De weersvoorspellingen waren niet denderend, er werd regen en onweer verwacht. Maar alle positieve energie er naar toe gezonden en warempel het weer bleef goed. Er was zelf een lekker zonnetje.

Dus met zijn allen op pad om 4 uur, bepakt en bezakt met windschermen, eten, drank, wat kaarten om te trekken, wierook, wat windlichten en …. 2 buggy’s om al de tassen aan te hangen. We hadden afgesproken naar een stuk strand te gaan waar het nooit zo druk is en waar de sfeer goed voelt.

Het betekende wel dat we een eindje door de duinen moesten wandelen, vandaar de buggy’s. Op het strand aangekomen hebben we eerst de windschermen op gezet, want ondanks dat de zon scheen, was er een aardig windje vanuit het zuidwesten. Daarna de kleden neergelegd en een lekker bakkie koffie gedaan.

We hadden wat muziek meegenomen en hebben er lekker naar zitten luisteren.

Daarna zijn we lekker gaan eten, heerlijke salade, beenham, hartige taart, pannenkoekjes met appel en bosbessen, fruit, stokbrood met wat tapenades, kaasjes ed., heerlijke rosé erbij en het feest was compleet.

 

 

 

 

 HET RITUEEL

 

We hebben Krachtkaarten getrokken en daar even over gekletst.

Ondertussen was de wind aardig opgestoken en een beetje gedraaid naar het Westen. We hebben de windschermen wat gedraaid, want nu de zon weg was werd het toch wel koud. De zon was langzaam aan het ondergaan en we vonden het een goed moment om ons ritueel te gaan doen. We hebben een grote cirkel in het zand getrokken en daar zijn we in gaan staan. We hebben in het midden de windlichten gezet en de wierook. Terwijl de zon onderging hebben we de cirkel geopend en de elementen en Godin uitgenodigd om ons te vergezellen in onze cirkel. We voelden de energie erg krachtig worden, logisch want we waren zo close met de elementen, van strand (aarde), zee (water), zon( vuur) en wind (lucht).

We hebben de volgende tekst gezegd:

 

 

 

Vanavond zijn we hier bij elkaar om de Maan van het Ontwaken te vieren.

We hebben de vorige volle maan een groot stuk van ons oude Zijn achtergelaten Een nieuwe ontwaken heeft plaatsgevonden..

We hebben daardoor ruimte gemaakt voor een nieuwe geboorte, een geboorte op de Nieuwe Aarde.

Deze geboorte gaat niet zonder slag of stoot en zal ons confronteren met de nieuwe issues die symbool staan voor de nieuwe energieën en de Nieuwe Aarde.

We zullen onze instellingen en doelstellingen bij  moeten schaven, zodat ze aansluiten bij alles waar we nu mee geconfronteerd worden.

Onze doelstellingen die we gemaakt hebben in de energie van onze oude werkelijkheden zullen moeten worden aangepast aan de nieuwe werkelijkheid die we vanaf afgelopen Beltane hebben gerealiseerd.

Deze nieuwe werkelijkheid zal ons confronteren met andere delen van onze Ziel, die we misschien mogelijk nog niet ontdekt hebben en die tot op heden nog onbewust waren.

Deze delen zullen vanaf nu snel naar boven worden gehaald door de energieën die ons omringen.

 

 

De dualiteit die daardoor soms zal ontstaan vanuit onze Ziel en vanuit de Kosmos zal ons soms door elkaar schudden om de nieuwe geboorte die heeft plaatsgevonden tot volle realiteit te kunnen maken.

Deze nieuwe werkelijkheid zal niet altijd zijn wat we ervan verwachten of waar we ons op hebben ingesteld.

Daarvoor is het noodzakelijk dat we ons nieuwe Zelf weer opnieuw leren kennen vanuit deze andere werkelijkheid.

We zullen moeten leren te anticiperen op datgene wat onze nieuwe werkelijkheid is geworden .

Van het moment van Nu zullen we niet meer terug kunnen keren naar de realiteit waarvan wij dachten dat het de waarheid was.

Onze waarheid zal vanaf dit moment een andere waarheid zijn in een ander moment van tijd en een ander moment van ruimte.

Tijd en ruimte zullen ons op een totaal andere manier gaan beïnvloeden en we zullen ons daaraan aan moeten passen.

We zullen moeten staan in de kracht die voor ons een totaal nieuwe zal zijn en die we vanaf nu weer opnieuw naar boven zullen moeten halen om de Nieuwe Aarde in zijn volle glorie te kunnen bewandelen.

De veranderingen die gaan plaatsvinden zijn van dusdanige aard dat we ons goed moeten realiseren dat er absoluut geen weg terug meer is , geen weg terug naar de Oude Aarde, geen weg terug naar dat wat wij dachten dat we in onze Ziel gevonden hadden, geen weg terug naar momenten van stilstand en aanvaarding van dat wat is.

Dat wat is, is NIET meer, en zal ook nooit meer terug komen.

We zullen de weg moeten gaan volgen die ons gewezen wordt, zonder dat we ons moeten gaan verdiepen in de eventuele uitkomst.

We zullen moeten staan in onze nieuwe Kracht van Zijn en onze nieuwe identiteit.

De geboorte van ons Nieuwe Zelf zal gepaard gaan met opnieuw leren lopen, praten en voelen.

We zullen moeten wennen aan het leren lopen op deze Nieuwe Aarde, we zullen op een nieuwe manier moeten leren praten met elkaar en met de energieën om ons heen.

We zullen opnieuw moeten leren voelen, de nieuwe energieën die geïntegreerd zijn in ons systeem, zullen opnieuw door ons gevoeld moeten worden, en dan op een manier die past in een proces waarin tijd en ruimte onbelangrijk is geworden.

We zullen moeten leren omgaan met onze Ziel die opnieuw geboren is, in een moment waarin alles veranderd is.

 

 

Onze Ziel, waarvan we dachten die goed te kennen ondertussen, zal een ander stadium van Zijn gaan ondergaan.

We zullen we veel kracht en moed nodig hebben om dat te kunnen verwerken en om daar aan te wennen.

We zullen een nieuw kind ontvangen die ons zal leren omgaan met de nieuwe werkelijkheid.

Dit kind zal gevoed, verzorgd en vertroeteld moeten worden  en veel liefde moeten krijgen.

We zijn verplicht aan het nieuwe kind in onszelf om te zorgen dat we daar in slagen.

Vanuit deze nieuwe werkelijkheid zullen we eindelijk bereiken waarvoor we naar Aarde zijn gekomen.

We zullen naar buiten treden met deze nieuwe werkelijkheid en daardoor misschien de nodige tegenwerking kunnen krijgen.

Maar…..niets zal ons tegenhouden om dit doel te bereiken.

We zullen staan in onze nieuwe kracht en zullen tezamen onze krachten bundelen om dit voor elkaar te krijgen.

Staan in de power van ons vrouwzijn, staan in de power van ons nieuwe kind, staan in de power van onze nieuwe waarheid!!!!!!

We vragen deze avond de steun, liefde, kracht, het vertrouwen en de moed om dit proces aan te gaan.

We vragen Moeder Godin, Vader God, alle Hoge Meesters van het Licht, alle natuurwezens, onze gidsen en alle godinnen die ons hierbij willen helpen om hun volledige steun en liefde, zodat de waarheid van het Universum, onze waarheid mag en kan worden.

En dat we van daaruit deze waarheid door kunnen geven aan alles en iedereen die hiervoor open wil staan.

We danken een ieder dat we de kans krijgen om als groep deze missie te mogen doen, we danken voor het vertrouwen van het Universum , dat ons uitgekozen heeft om dit te volbrengen.

We zullen staan voor alles wat ECHT is, en alles wat WAARHEID is.

Met liefde danken we de energieën en geven we ons over aan datgene wat IS!

 

Blessed Be.

 

 

  

 

Na deze tekst hebben we even in de energie gestaan en gevoeld hoe de energie ons omringde.

We zijn gaan zingen, een aantal van onze chants, meerdere keren gedaan.

Het voelde dat we veel moesten zingen.

Dus dat hebben we ook gedaan.

Verkleumd, maar met een zeer speciaal gevoel hebben we de cirkel gesloten en alles en iedereen bedankt die bij ons aanwezig heeft willen zijn.

 

 

 

Het trekken van de cirkel in het zand.

 

We zijn lekker achter ons windschermpje gekropen en hebben met rosé getoost op de Godin.

Nog wat lekker te knabbelen erbij, wat muziek en de avond kon eigenlijk niet meer stuk.

De zon was ondertussen onder en het werd steeds kouder.

We hebben nog een Daughter of the Moon kaart getrokken en het daar even over gehad.

Voor iedereen wel hele duidelijke kaarten, die precies sloegen op waar we nu inzitten.

Een extra steuntje in de rug dus, dat is nooit weg.

We zijn alles gaan opruimen en zijn de weg door de duinen weer doorgelopen, terug naar de auto’s.

  

 

We waren net voor dat het compleet donker was bij de auto’s aangekomen.

Mooie timing. Alles ingeladen en op weg naar mijn huis. Waar we lekker warme koffie hebben gedronken en een heerlijk stuk taart. De rest van de avond gekletst over van alles en nog wat. Lekker relaxed.

Het was wel vreemd om geen planning te maken voor een viering, maar daar zullen we wel snel aan wennen. De bedoeling is dat we vanaf nu de energie zijn werk laten doen. Dus geen strakke planning voor een ritueel, maar luisteren naar wat de energie die avond van ons verlangd om te doen. Inderdaad wel even wennen, als je gewend bent al jaren en plan te maken voor wat je tijdens de maanviering gaat doen. Nu is het een kwestie van afwachten, wat de energie wil en hoe het voelt op dat moment. Dus…. controle totaal loslaten en vertrouwen dat we doen wat goed is op het moment van het Nu.  Maar dat is altijd met nieuwe dingen, je moet je weg er in vinden, en zodra je die gevonden hebt, weet je eigenlijk niet beter dan dat dit de manier is waarop het goed voelt. Maar al het nieuwe is even wennen…. Ben er van overtuigd dat we hier snel aan zullen wennen en dat deze manier van vieringen veel meer bij ons past dan we nu beseffen of voelen. Het was een mooie en krachtige viering zo dicht met de elementen om ons heen. En dan de zonsondergang op het moment van het ritueel, geweldig!!! Deze viering van de Maan van het Ontwaken heeft bij ons allemaal een stukje open gebroken en ruimte gemaakt voor de nieuwe dingen die ons te wachten staan. We zullen met moed en vertrouwen de energieën hun werk laten doen.

 

Ik hoop dat jullie een mooie viering van de Maan van het Ontwaken zullen hebben. Laat de energie toe en voel wat dat met je doet. Laat het gewoon gebeuren en laat de controle los, zodat alles kan gebeuren wat moet gebeuren, zodat er een ontwaken in jezelf plaatsvindt.

 

Ik wens je veel liefde, moed, vertrouwen en een totaal ontwaken van je ziel toe.

 

Liefs Tara xxx

 

 

 

* TOP